Zárva tartás
Kezdőlap - Faluház Archív - Zárva tartás

Zárva tartás

Faluház Archív

Az alábbi közlemény az Iváncsai Faluházban működő összes művészeti csoport és civil szervezet munkáját is érinti! A Faluház 2020. április 6-ig zárva tart!
Tisztelt Iváncsai Lakosok!
A mai napon egyeztetést folytattam a gyermek és felnőtt háziorvossal, valamint a védőnővel. A megbeszélés követően az a döntés született, hogy valamennyi, az Iváncsai Faluházban tartandó csoportos rendezvényt töröljük. Ez a március 15-ei ünnepségre is vonatkozik. Az intézkedés ebben a hónapban biztosan, de szükség esetén meghosszabbítva is érvényben marad.
Szeretném hangsúlyozni, hogy a településen a koronavírus fertőzésnek még a gyanúja sem merült fel, de mindenképpen egyetértek az egészségügyi dolgozóinkkal abban, hogy mindent meg kell tennünk azért, hogy ez így is maradjon. Ennek érdekében további intézkedésként a közintézményeket falra szerelhető fertőtlenítővel látjuk el, valamint minél több, egyéb fertőtlenítő szert biztosítunk részükre. Gyermekeink érdekében a védőnő az óvodában és az iskolában a helyes kézmosásáról és a fertőtlenítés fontosságáról tart bemutatót.
Fentieken túl mellékelten olvashatják a Nemzeti Népegészségügyi Központ eljárásrendjét a 2020.-ban azonosított korona vírussal kapcsolatban.

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fxn--tosz-5qa.hu%2Fuploads%2Fhirek%2520dokumentumai%2F0904_001.pdf%3Ffbclid%3DIwAR2HL5RaHigeoh7uRA9pkpIMhoVteIu7pUcCkR6pLXSNzBEBZV2ILjxO9tk&h=AT0KafKS0uhFEs2kE8JbfsZQPbqNraaKgtMeDqE0rz_OFM23PIRg8SiagIblKAXK6sqtI1y5N5LD7_bW615WBTSPJeObNx77wYPRAuwhgaa1ZPTLKTCJ6Og9Bkm_1zrPgxo

Molnár Tibor
polgármester